tiistai 1. toukokuuta 2012

klara vappen

Aloha ja hyvää vappua kaikille! On ollu niin kiireinen viikonloppu ja eilinen päivä että nyt on ihana rauhottua vaan kotona. Mulla on varmaa miljoona kuvaa ja hirveesti kerrottavaa joten tästä tulee nyt hurrrjan pitkä juttu! Alotetaampa torstaista. Aamusta lähin käymään keskustassa ettimässä bikineitä, ja löysin siis kaikkea muuta pientä mutta en niitä bikineitä sitte. Eli etsintä jatkuu! Torstai oli myös viimenen ilta  joka vietettiin nyt sitten entisessä asunnossa ja laitoin illalla suklaakasvonaamion, kävin viimesen kerran saunassa, join muutaman siiderin ja kattelin illan telkkaria :) 


Sormus 2,50€ / Gina Tricot

Paljettipanta 1€ / Seppälä

Kakkanaama :D 

Perjantai oliki sitte muuttopäivä! Aamulla käytiin keskustassa ku Make kävi leikkaan hiukset ja polvilääkärissä. Sitte haettiin muuttoapu eli Allu kyytiin ja alettiin roudaan tavaraa! Oltiin muutettu kokonaan joskus viien-kuuen aikaan ja käytiin Riccionessa pitsalla rankan päivän päätteeksi! Nukuttiin eka yö "uudessa kodissa" ja nukahin melkeen samantien ku lössähin sänkyyn ja nukuin ku tukki! Lauantaina aamulla keitettiiin kaffet ja paisteltiin karjalanpiirakoita ja saatiin olla ihan koko talossa kahestaan ku muut oli mökillä.
Käytiin siivoomassa asunto ja palautettiin avaimet. Mentiin Patelaan ja istuttiin siellä iltaa ja pidettiin kuvaussessio ku meillä oli kameranjalusta lainassa. Noora otti kuvia ja minä toimin mallina :) Illalla ja kävästiin Housessa jossa joku hullu akka sai hepulin ja löi Make ja äitiä turpaan :D harmi ku missasin tämän tapahtuman koska olin tilaamassa fisuja. Onneksi se akka lensi kuitenki ulos sieltä ja ei kuitenkaa tehty mitään rikosilmotusta vaikka ois varmaa pitäny ku Makellaki nenä aika pahan näkönen. 


















Sunnuntai oli perus lagituspäivä ja  järjesteltiin tavaroita silleen että tää paikka ois ees jotenki asuttava.. Nyt alkaa jo näyttään ihan kivalta vaikka meillä onki aika paljo tavaraa purkamatta. Mutta en kyllä edes aiota purkaa niitä koska kuitenki kohta taas muutetaan kunhan löyetään se asunto. Täällä on tosi mukava asua ja meillä on ihan omaa rauhaa eikä toiselta puolelta kuulu ees äänet tänne. Peppiki on iha onnessaan ku saa tallustella vapaana välillä isossa talossa ja on paljo rapsuttajia. 
Maanantaina suunnitelmat oli vielä ihan auki eikä oikeen tiietty mihinpäin me suunnattais. Ihana ku sai rauhassa laittautua koko aamun eikä ollu mihinkään kiire. Jaksoin jopa pitkästäaikaa laittaa pidennykset. Lähettiin kauppaan ostaan vähä vappujuotavia ja mentiin meille istuskelemaan ja kuuntelemaan musiikkia. Allu rakas veljeni oli juuri samana aamuna sopivasti saanu ajokortin ja lupas olla meille sitte kuskina. Lähettiin puoli kymmenen aikaan keskustaan ajeleen ja auto oliki täynnä porukkaa ja hengailtiin vaan torinrannassa autossa koska ulkona sato vettä. Meillä oli tarkotus mennä Dioneen mutta kymmenen aikaan sinne oli joku sadan metrin jono joten ei huvittanu mennä sateeseen jonottaan. Pari kaveria tuli meijän kans keskustaan ja käveltiin sitte Kantikseen jossa vietettiinki koko ilta tanssien ja jutellen.






ristejä ristejä :D
Tänään ollaan sitte ajeltu kaupungissa ja käyty pehmiksillä. Meinattiin jäätyä koska ulkona oli hirvee tuuli ja en ees pystyny syömään sitä jätskiä loppuun ja oli pakko käyä ostaan kuuma makkara vielä ku oli niin kylmä :D Äsken syötiin nakkeja ja salaattia ja juotiin simaa. Huomenna ois sitte taas paluu arkeen ja oon koko päivän yksin täällä ku muut on töissä/koulussa :) Saas nähä mitä tekemistä keksin. Tälle illalle ois luvassa vielä muutamat ohjelmat ja elokuva That thing you do, joka on aivan ihana leffa ja katottiin sitä aina ennen Nooran kans ja se oli meijän lemppari :) kannattaa kattoa!
Noniin, siinä se tais sitte olla, mun silmiä polttelee ku oon kattonu tätä ruutua monta tuntia :--D 
Hauskaa vappua vielä kaikille!

9 kommenttia:

  1. uii, ihana blogi!! + oot kaunis :--)! sait just uuden lukijan ;)!

    http://chancetobefree.blogspot.com/

    <3jepsuu

    VastaaPoista
  2. Vitsi miten ihania kuvia ja oot niin kaunis :) Mäkin rupesin lukijaks!

    ♥: obses-sions.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. ihania kuvia ja kivoja kissoja :)

    VastaaPoista
  4. Tosi ihana tää sun blogi<3 Valitsin sut mun Liebster Blog-listalle, käyhän kattoo http://champagnelifemeri.blogspot.com/2012/05/liebster-blog.html ! :)

    VastaaPoista
  5. ah, ihana toppi!! :)

    http://fashionbeautymylife.blogspot.com/

    VastaaPoista