tiistai 30. lokakuuta 2012

Hymyile, sillä hymy on ikkuna, josta näkee onko sydän kotona.

Hyihyihyi, sori pakko tulla valittaan tosta ilmasta! Kävin tossa aamusta kirppiksellä ja tyhmä lähin vielä pyörällä.. No luulin että tuolla sato lunta mutta se oliki räntää. Mukava yrittää pyöräillä eteenpäin ku sellasia nyrkinkokosia räntäpalloja osuu naamaan ja menee silmiin! AUTS, ne kävi oikeest kipeetä ja huomasin perillä peiliin kattoessani että ripsaritki oli pitkin poskia :D Ei yhtään kiva. Oli ihana tulla kotiin ja ottaa kaikki märät vaatteet pois päältä. Kaikenlisäksi sain jonku siivouskohtauksen ja siivosinki koko kämpän. Siivous on niin ihanaa! Tai no ei se itse siivous niin ihanaa oo vaan siivouksen jälkeen ku laittaa tuoksukynttilät vielä palamaan ja lösähtää sohvalle niin se tunne on jotenki ihana :) Mukavampi olla ku on puhasta! Ostin kirppikseltä vaan 2 paitaa(TAAS) ja varailinki itelle pöydän muutaman viikon päähän ku meinaa taas kaapit olla täynnä kaikkia ylimäärästä.



Aika GT painotteiset ostokset. Musta on iha sellanen normilöllötoppi rintataskulla ja tuo mintunvärinen? paita on sellanen takaa pitempi, toi väri on niin aww 
Eilen haettiin muuten postista verhot jotka tilasin Jotexilta! Meillä ei oo olkkarissa tähän asti ollu verhoja ollenkaan joten tuli vähän eri näköstä tänne, ku lisäksi vaihettiin vielä järjestyski! Vähän jännitti että millaset nuo verhot on mutta heti ku saatiin ne paikoilleen ni huomasin että nuo on iha sairaaaaan ihanat ja hienot! Tykkään niin hirveesti ja ne sopii tänne ku nenä päähän.. Vielä musta matto ton vihreen tilalle ja parit kivanväriset koristetyynyt, seinälle pari kangastaulua ja tää olkkari on täydellinen! 
Tässä vähän tällanen sneakpeekki niistä verhoista, näytän ne kunnolla sitten ku joskus esittelen teille tämän koko asunnon ;)


PS. Mää niiiiiiin tahon tänne
Tallinnaaaaa
 :( Voittaisimpa lotossa tai jotain..

5 kommenttia:

  1. Tosi ihania ja talvisen oloisia kuvia! :-) ps. Mäki haluun tallinnaa, siel on nii ihana fiilis talvisin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih kiitos=) NO ÄLÄ! Siellä on kyllä niin kaunista talvella ^^

      Poista
  2. Kivoja nää kuvat ja varsinkin tuo viimeinen :)

    VastaaPoista
  3. kivan näköiset verhot ja ihana kynttilät <3

    http://kaizukainen.blogspot.fi/

    VastaaPoista