keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Ninan leivontanurkkaus

Ehheh, osuva nimi otsikolle. Tänään aattelin testata Nutella Cookieseja! Ohje oli aivan älyttömän helppo joten ajattelin kokeilla. Ohjeen löysin Belle Baie-blogista josta löytyy muitakin aivan ihanien leipomuksien ohjeita..

Niitten tekemiseen tarvitaan ainoastaan näitä:



En käyttäny sitä ihan "oikeeta" Nutellaa koska se makso yli 4€ sellanen 400g purkki ja tuo es-versio makso vähän päälle 3€ ja siinä on 600 :--D Mutta, olis vaan pitäny ostaa se Nutella sillä eka keksisatsi näytti tältä..

SAA NAURAA :----D

ÖH!! Ilmeisesti mulle oli liian vaikeeta arvioida 400g määrä tuota suklaamössöä siitä 600g purkista joten taikina oli sitten vissiin liian löysää :D No onneksi tein keksit kahessa erässä koska uuniin ei mahtunu. No lisäsin sitte jauhoja ja sain lopusta taikinasta tehtyä about 15 keksiä jotka sitte onnistu ihan hyvin..
Keksit ei ollu ihan niin hyvännäkösiä ku tuolla blogissa joten en viittiny ottaa niistä mitään lähikuvia XD Mutta hei, ei se näkö vaan maku! Ja hyviähän nämä oli :) Kyllä taidan toisenki kerran tehä, harjotus tekee mestarin!



Nutella Cookies (n.30 kpl)

  • 400 g á 1 prk Nutellaa
  • 2 1/2 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl sokeria
  • 1 kananmuna
  • 2 rkl maitoa
  • (pähkinää koristeluun)


Sekoita jauhot ja sokeri. Lisää loput aineet ja sekoita tasaiseksi massaksi. Pyörittele taikinasta palleroita ja paina pallerot litteiksi lasin pohjan avulla. Ripottele pinnalle pähkinämurskaa. Paista 175 asteessa n.8-10 minuuttia.

7 kommenttia:

  1. oiii nami miten hyvännäkösiä! taitaa tulla testaukseen itsellekkin viikonloppuna:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kannattaa testailla=) Tosi hyviä jos tykkää suklaasta!

      Poista
  2. Oletko nähnyt mun haastetta?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu olen=) En vaan saa aikaseksi tehdä sitä :))

      Poista
  3. Tein kerran kaurakeksejä. Söin kaikki 30 heti samantien ja voi luoja sitä syyllisyyden määrää :D Oli pakko laittaa lenkkitossut jalkaan ja lähtee 10km lenkille. Keksejä teen nykyään vain silloin kun syöjiä on enemmän kuin se yksi. :) x

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HAHHA:D onhan kaurakeksit ihan hyviä mutta että 30?? Hyi vois siinä vaiheessa tulla jo korvista ulos :---D

      Poista