maanantai 27. lokakuuta 2014

Make Up Store - Meikki-ilta Tanian lukijoille

Moikka! Tulin kirjottelemaan viime keskiviikosta kun olin yhdessä kivassa meikkitapahtumassa ;) Tania järjesti siis bloginsa lukijoille meikki-illan Oulun Make Up storessa, johon hän arpoi kommentoneiden kesken osallistujat! Kerranki arpaonni osu myös minuun ja pääsin vihdoin käymään elämäni ensimmäistä kertaa tuolla myymälässä. Kaikki arvonnan voittajat olivatkin ylättäin muita bloggaajatytsyjä jotka olin tavannut jo aikaisemmin blogi-illassa, paitsi Anna jonka näin ensimmäistä kertaa :)
Mulla oli ollut vähän huono päivä tai no oikeestaan koko alkuviikko, joten meinasin ensin ettei huvita ees lähteä. Mutta koska olin osallistunut arvontaan ja siinä paikkani voittanut niin olisi ollut tyhmää olla menemättä. Ja hyvä että meninkin, koska ilta oli kokonaisuudessaan aivan ihana! Sekä kaikki naiset ovat niin älyttömän mukavia ja piristi kyllä mieltä päästä vähän ihmisten ilmoille.
Tapahtuma alkoi klo 19 ja pääsimme sisälle jossa meitä odottikin kaunis Tania yhdessä Make up storen henkilökunnan Ritan ja Paulan kanssa. Tarjolla oli pientä syötävää ja juotavaa ja aluksi kohotimmekin maljan illalle samalla kun naiset kertoivat meille illan kulusta. 





Ensimmäisenä meille näytettiin ihanan juhlameikki, johon malliksi Tania oli pyytänyt Vilmaa. Itse tykkäsin tosi paljon tuosta meikistä, varsinkin ihanasta led huulikiillosta, jossa on avatessa loistava led valo että sitä näkee laittaa pimeässä :D Sävy oli myös niin ihana ja huulista tuli täydellisen näköiset! Muutenkin koko meikki sopi kyllä niin hyvin Vilmalle että kaikki ihastelivat lookkia :)




Vilman meikkauksen jälkeen saimme tutustua itseksemme tuotteisiin ja testailla niitä myyjien avustuksella. Mä jäin itse niin innoissaan valokuvailemaan  ja katselemaan muiden testailuja että en ehtinyt hirveesti tutustua tuotteisiin. Molemmat meikkauspaikat olivat aikalailla kokoajan varattuja ja itse havaduin illan lähentyessä loppuaan että en ehtinyt kokeilla mitään tuotteita. Vähän jäi harmittamaan, sillä olisin halunnut löytää itelleni jonku mulle passaavan huulipunasävyn. Toisaalta mulla ei kyllä ois ollut ees rahaa ostaa sillä kertaa mitään niin päätin, että meen joku päivä ihan ajan kanssa uudestaan kyselemään ja testailemaan sitten kun oon rahoissani :D
Naiset alkoivat pikkuhiljaa valumaan ulos ja mä räpsäisin äkkiä vielä muutamat kuvat ja lähdin itekkin kotia kohti. Valehtelematta hymyilin koko kotimatkan vaikka oli ihan jäätävän kylmä ja mun jalat huusi hoosiannaa korkkareiden pitämisesta. Ilta oli niin ihana ja oli kiva nähdä taas ihania tyttösiä♥ 
Seuraavaksi sitten odotellaan meidän pikkujouluja, joihin on enää alle kaksi viikkoa ! :)

©Emilia



©Emilia 







Tässä siis vielä kaikki mukanaolleet
Elina, Anni, Mia, Emmi, Emilia, Vilma, Jenna, Anna, Elisa , Tania ja Mette (joka ehti lähteä ennen yhteiskuvan ottoa)
Kiitos kaikille ihanasta illasta! Oli aivan huikeeta. Ja suuri Kiitos illan emännälle Tanialle sekä Make Up Storen naisille♥ 

22 kommenttia:

  1. Olipa mukava kun pääsit mukaan tuohon iltaan. :) Kiitos kattavista kuvista ja hienosta tekstistä. Tuntuu kuin olisin ollut mukana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii oleppa hyvä :) Ja oli kyllä kiva että arpaonni suosi kerranki!

      Poista
  2. Se on jännä miten sitä huonon viikon keskellä voikaan piristyä kun näkee ihania ihmisiä :) onneksi siis menit, vaikka eka mietit jääväs kotiin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No äläpä!<3 Ja oli vielä kotona niin surkee fiilis niin silti heti unohtu murheet ku pääsi juttelemaan näiden tyttöjen kanssa:)

      Poista
  3. Onneksi tulit paikalle, oli kiva nähä! :) Ja hyvin toteutettu tää postaus, niin sun näköinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä oli!:) Sullakin oli kiva postaus illasta.<3

      Poista
  4. heiii Nina, onneksi tulit paikalle :)<3 Oli ihana nähä ja päästä jutteleen enemmän :)<3 Tosi kivasti toteutettu postaus, vaikka olinkin illassa mukana niin tätä postausta lukiessa elin päivää uudestaan <3 kiitos tästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyllä niin happy että jaksoin tulla vaikka vähän huono fiilis oliki:) Kiiiiitos paljon tästä ihanasta kommentista.<3

      Poista
  5. Ihana postaus Nina! Ja hei onneks tulit, tuommoset illat piristää niin kummasti. :) Ja jee onneks kohta on pikkujoulut niin päästään porukalla höpöttään lisää! ;D

    VastaaPoista
  6. Jee kivaa, että tulit paikalle kumminkin :) Oli mukavaa nähä sinutki ekaa kertaa! Harmi ettei juuri puhua keretty, mutta toisella kertaa sitten. :) Tykkäsin kyllä tästä postauksesta. Just sopivan mittanen ja kivat kuvat valinnu tähän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eipä ehditty kyllä, mutta ens kerralla toivottavasti ! Kiitos paljon ^^

      Poista
  7. Onneksi tulit paikan päälle ja mielesi piristyi. Muistan, kun sanoit ettet oo kerinny saamaan meikki-vinkkejä, mutta hyvä et illasta jäi positiivinen fiilis <3 Oli ihana nähdä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jäi todellakin eikä ees loppujenlopuksi haitannut etten kerenny testailemaan sillä ois harmittanut kun en olis ees voinu ostaa mitään :'D Pitää mennä tässä joku päivä testailemaan sinne niitä ihania huulipunia :)

      Poista
  8. Ihana kun kumminkin tulit ^.^ Mustakin tämä oli kiva postaus

    VastaaPoista
  9. Onneksi tulit! Tällä porukalla ei voi olla piristymättä :) Ja liikkeessä myyjät onneksi auttaa sua milloin vaan löytämään just sen omimman punan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No totta turiset!:) Varmasti auttaa, oli niin mukavia ne myyjätkin :)

      Poista
  10. Olipa hyvä kun tulit kuitenki - komppaan kaikkia! :) Ei ehditty/tullu viimeksi juteltua, niin oli mukava päästä vaihtaan sun kans juttua enempikin! Oot kyllä tosi kivasti kirjottanu illasta! ♥ Seuraavia MUS iltoja ootellessa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tulee lisää näitä iltoja ;D Onneksi nyt on pikkujoulut ja Micks-ilta tulossa joten on jotaki mitä oottaa ! :D

      Poista
  11. Vitsi kun tuo ilta näyttää mahtavalta! Kiva että olet saanut piristystä huonoon viikkoon:) Ja näytätpäs kauniilta!!

    VastaaPoista