torstai 20. marraskuuta 2014

Bloggaajien vip-ilta Micksissä♥

Olin viikko sitten torstaina taas jälleen kerran ihanassa bloggaajien tapahtumassa Oulun Micksissä. Emilia, joka tekee yhteistyötä Micksin kanssa oli järkännyt meille tämmöisen kivan pikku illan. Heti sisään päästyämme saatiin kouraan smoothiet ja rintaan nimikyltit, jossa luki nimi sekä blogin nimi. Myymäläpäällikkö Riikka Väyrynen ja ketjupäällikkö Mervi Ketola kertoivat vähän illan kulusta, jonka jälkeen siirryttiin nauttimaan illan antimia ;D Herkut iltaan sponssasi Puistokahvila Makia, joka oli tuonut tarjolle kaikkea niin herkkua että kuola valuu suupielestä kun muistelen niitä. 

©Anna




Herkuttelujen lomassa Riikka ja Mervi kertoivat meille tämänhetkisistä trendeistä ja myöskin mitä kaikkia merkkejä myymälästä löytyy. Myöskin jotain puhetta oli jo ensi kevään mallistosta ja saatiinkin pienet sneak peek-vihkoset, jossa oli keväällä nähtäviä värejä ja muutamia tuotteita. 
Kun puheet oli puhuttu ja herkut mussuteltu niin saatiin vapaasti kiertää myymälässä ja shoppailla -25% alennuksella. Lisäksi pystyyn pistettiin kisa, jossa sai etsiä kivan asukokonaisuuden ja ottaa siitä kuva Mypose laitteella. Kaikkien kuvan ottaneiden arvottiin siis voittaja joka voitti sen kyseisen asukokonaisuuden! Tällä kertaa voitto osui Jarnolle.♥  Itellä iski vaan hirvee paniikki kun aikaa ei ollut hirveesti ja tuntui ettei ollenkaan keksi mitä yhdistää keskenään :D Mulla meni aika lähinnä pyöriessä ympäri myymälää, mutta sain kuitenki jonkunlaisen asun aikaseksi.. 







Shoppailu jäi tällä kertaa mun osalta aika vähäiseksi, sillä ostin vaan uudet mustat Dr.denimit. Entisistä meni sormi reiden kohdalta läpi kun yritin suoristaa ryttyjä:'D Vähän vissiin oli kuluneet? Nyt sain uudet hintaan 37,50€ joten oli pakko sitten ostaa ! En olis kyllä sitä viittäkymppiä niistä raaskinutkaan maksaa, koska ne kuluvat niin nopeasti. 
Kun olin housut ostanu niin menin kuvailemaan tyyppejä valokuvausseinälle, joka oli myöskin iltaa varten laitettu. 

Ihanat Tania & Anna ♥
Söpöt hattukaksoset♥ Tania & Tiina
 Vilma, Anna, MIE, Johanna, Mette,  Emilia, Elisa, Tiina ©Tania. 
Ilta alkoi loppua ja lähtiessä vielä kaikille jaettiin kassit, joka sisälsi vaikka mitä ihanaa. Mä en osannut yhtään odottaa mitään tuollaista tuon ihanan illan jälkeen joten olin aika ihmeissäni kun kouraan annettiin iso Mick's kassi. Kotona hymyssä suin ihastelin kassin sisältöä. Tämmöistä sieltä siis paljastui: 


Iso veromodan kassi(tää on tosi hyvä ku vie kirppikselle tavaraa!), leopardihuivi, kolme erikokoista mukia, kynsilakka, eyeliner, muistivihko, pesupussi(oli muuten ostoslistalla!) ja lisäksi kuponki ilmaiseen latteen Makiassa. 

Kiitos vielä Emilialle ja Micksille illan järkkäämisestä. Toivottavasti näitä tapahtumia on jatkossa lisääkin ;) 

12 kommenttia:

  1. Oli kyllä niin hyvin järkätty tuo ilta. :) Tais olla kaikki yllättyneitä tuosta runsaasta pussukasta mitkä saatiin! :D Ja kun oli vielä oikeasti hyvää tavaraa, mullaki oli tuo huivi, niin ihana! Mullaki on ollu parit Dr.Denimit mutta ne kuluu kyllä tosiaan niin nopeaa, niin en oo enää sitten hankkinut niitä. :s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oli joo! :> Määki aina vannon etten enää osta denimeitä, mutta jotenki ne silti houkuttaa ku ne on niin hyvän malliset :DD

      Poista
  2. Nää sun ottamat kuvat oli tosi kivoja! :) Oot toteuttanu tän postauksen hyvin, voi ku itekki sais nytte vklp aikaseksi.. :s Toi goodie bagi oli kyllä tosi kiva ja ajattelin itse samaa tuosta vero modan isosta kassista. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos<3 Joo mää heti kotona mietin että mitähän mää nuin isolla kassilla teen ja sitte muistin että mulla on kirppikselle meneviä vaatteita tuolla kaapin pohjalla vaan läjässä joten tuo tuli sitte heti käyttöön ;D

      Poista
  3. Dr denimit on kyllä kivoja, mutta mulla kans ne kuuluu aina niin äkkiä!
    Kivan postauksen teit tästä! :) Nyt kun sais tuota rocky roadia.... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin kuluu mut ne on vaa nii kivat jalassa x) Kiitos Tintsu<3

      Poista
  4. Sulla oli niin kivoja kuvia!! :) Mää kokeilin siellä yhtiä kivoja Dr.Denimeitä, ne oli tosi kivan malliset, mut empä silti raaskinut shoppailla.. :D Ah noi herkut oli täydellisiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos :> Mää en ois kans normihinnalla raaskinu ostaa, mutta sai kuitenki 12€ alennusta nii hurahdin x))

      Poista
  5. Hih, mä oon monesti kummastellu noita Dr denimejä. Siis miten niihin pystyy mahtumaan? :D Oon kattonu, että jopa M ja L koko näyttää sellasilta, mihin ihminen ei saa itteensä survottua. :D No okei, ehkä ne sitten joustaa..

    Oli ihana ilta ja kivan postauksen oot siitä tehnyt. <3 Aaa... Nuo herkut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joustaa ne jos mulle menee xs koko :'''D Vaikka kyllä niihin menee jonku aikaa survoutua, mutta ne löystyy aika nopiasti käytössä!

      Poista
  6. mun postaus ei oo ilmeisesti tullukkaan :(( mutta siis, täytyy sanoa samaa, että sä olit napsinu kyllä illasta tosi kivoja kuvia <3! Ihana, että pääsit mukaan iltaan<3 Oli kyllä tosi kivaa. :) Voii ku sanois noita herkkuja<3

    VastaaPoista