keskiviikko 23. marraskuuta 2016

IHANAN RENTO NEULEMEKKO

neulemekko2



NEULE-BIKBOK / HUIVI&KENGÄT-H&M / LAUKKU&PIPO-KIRPPIS

neulemekko

Palataampa hetkeksi muutama viikko taaksepäin ku maassa oli vielä lunta ja saatiin nauttia ihanasta talvipakkasesta. Samaa ei voi sanoa nyt sillä lumesta ei oo tietoakaan ja ulkona sataa vettä. Joulufiiliskin oli ja meni tuon sään mukana.
Anyway, pidettiin Emilian ja Jennan kans sunnuntaibrunssi meillä ja käytiin sitä ennen ottamassa nämä asukuvat ulkona. Tykkään niin paljon tuosta uudesta Bikbokin neulemekosta, sillä se on niin rento ja ihanan pehmeä.
 Meillä oli niin kiva aamupäivä tyttöjen kans ja semmoset brunssiherkut taas että huh. Minä tein couscouskanasalaattia ja siemennäkkäriä, Emppu toi banaani-kanelituorepuuroa ja Jenna oli tehny aivan ihania raakasuklaapaloja. Maistoin muuten elämäni ekaa kertaa tuorepuuroa ja voin sanoa että vei kyllä kielen mennessään! Pakko laittaa vielä teidänki kuolattavaksi pari kuvaa meidän brunssitarjoiluista. 


couscoussalaatti  
Oi että, nyt kun sais nuita tähän nenän eteen ni oisin maailman onnellisin. Mutta täytyy tyytyä teekuppiin ja uppoutua Netflixin ihmeelliseen maailmaan. Oon jotenki ihan älyttömän väsyny ettei pienet päikkäritkään ois pahitteeksi. Ihanaa keskiviikkoa kaikille! Palataan.



11 kommenttia:

  1. oon kans aivan rakastunut tohon neuleeseen, ja ostinkin sen itelleni sekä mustana että valkoisena.. :D kaikin puolin täydellinen! edullinen, sopivan pituinen, ihanan pehmeä.. viime viikollakin käytin tota mustaa varmaan jokaisena päivänä, ehh.

    aivan ihania nuo brunssikuvatkin, nam mitä herkkuja! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa:D hihih! Tuo on kyllä niin kivan mallinen ja hinta oli hyvä<3 Kiitos Jenni, brunssiherkut oli kyllä taas 5/5!

      Poista
  2. Ihana asu ja herkullisen näköistä ruokaa! Tänne ruudun toisellekin puolelle välittyi ihanan kotoisa fiilis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Kiva jos tunnelma välittyi kuvien perusteellakin:')

      Poista
  3. Todella kiva asu ja niin herkullisia ruokakuvia! Ps. Ihana lukea postausta jossa kaikki on tasapainossa, niin kuvat kuin tekstikin. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon:) Ihanasti piristi tätä aamua tuo sinun kommentti<3

      Poista
  4. Äh mun on tultava itkemään nyt, kun mä olisin tuon täsmälleen saman neuleen halunnut mutta koot ehti loppua:'DD Eikä toi näyttää niin hyvältä, kuten säkin ♥ Ihanan näköinen brunssi, tulipa nälkä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eikää! Siis nuo meni tosi nopiaa:D Onneksi kerkesin saamaan tuon oikiassa koossa. Kiitos paljon Kata♥

      Poista
  5. ihanat hihat tuossa neuleessa ♥__♥
    tulipa nälkä noista brunssieväistä ;-) kokeilin kerran tuorepuuroo mutta se ei ollu yhtään mun juttu, tai sitten en osannu tehdä siihen oikealla tavalla makua mut se kertakokeilu jäi ainakin syömättä :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nuo on kyllä hauskat:') Okeii tuo oli kyllä niin hyvää että oli kyllä kiva kokemus ekaksi tuorepuurokokeiluksi. Mä en oo kans ikinä ite tehny, joten en tiiä osaisinko tehä siitä noin hyvää :'D

      Poista